Amb la col·laboració d'EUROPOL, l'Agregaduría d'Espanya a França i autoritats franceses

La Policia Nacional desmunta a Màlaga un call center usat per a l'explotació sexual de dones a França

Detingudes quatre persones a Espanya i set víctimes alliberades a França

Els arrestats també s'encarregaven de gestionar anuncis publicats en Internet on es gestionaven els servicis

27/06/23

Agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració d'EUROPOL, han desmuntat a Màlaga un call center utilitzat, presumptament, per a l'explotació sexual de dones a França. En una operació policial simultània, quatre persones has sigut arrestades a Espanya i set dones han sigut alliberades en el país gal.

La investigació policial desenvolupada a Espanya es va iniciar a partir d'un Orde Europeu emès per autoritats franceses, tramitada per la Fiscalia de Cooperació de Màlaga i derivada al Jutjat d'Instrucció d'eixa ciutat.

Les perquisicions realitzades pels agents van permetre constatar l'existència d'una organització criminal, assentada a Espanya i França, presumptament dedicada a l'explotació sexual de dones d'origen sud-americà.

L'entramat investigat explotava sexualment a les seues víctimes en territori francés, no obstant açò, era a Espanya on havien muntat un servici de call center en el qual es rebien les telefonades realitzades per clients des de França sol·licitant els servicis sexuals de les dones. Des del nostre país també es gestionava part dels anuncis publicats en Internet on s'oferien eixos servicis.

La investigació, en la qual ha col·laborat EUROPOL, l'Agregaduría d'Espanya a França i autoritats franceses, ha finalitzat amb cinc entrades i registres en domicilis de Màlaga (2) i França (3), en els quals s'han confiscat 1.500 euros en metàl·lic, 26 terminals mòbils i diversa documentació rellevant per a la investigació.