Amb la col·laboració d'EUROPOL, l'Agregaduría d'Espanya a França i autoritats franceses

La Policia Nacional desmunta a Màlaga un call center usat per a l'explotació sexual de dones a França

Detingudes quatre persones a Espanya i set víctimes alliberades a França

Els arrestats també s'encarregaven de gestionar anuncis publicats en Internet on es gestionaven els serveis

27/06/23

Agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració d'EUROPOL, han desmuntat a Màlaga un call center utilitzat, presumptament, per a l'explotació sexual de dones a França. En una operació policial simultània, quatre persones has estat arrestades a Espanya i set dones han estat alliberades al país gal.

La recerca policial desenvolupada a Espanya es va iniciar a partir d'una Ordre Europea emesa per autoritats franceses, tramitada per la Fiscalia de Cooperació de Màlaga i derivada al Jutjat d'Instrucció d'aquesta ciutat.

Les perquisicions realitzades pels agents van permetre constatar l'existència d'una organització criminal, assentada a Espanya i França, presumptament dedicada a l'explotació sexual de dones d'origen sud-americà.

L'entramat investigat explotava sexualment a les seves víctimes en territori francès, no obstant això, era a Espanya on havien muntat un servei de call center en el qual es rebien les trucades realitzades per clients des de França sol·licitant els serveis sexuals de les dones. Des del nostre país també es gestionava part dels anuncis publicats en Internet on s'oferien aquests serveis.

La recerca, en la qual ha col·laborat EUROPOL, l'Agregaduría d'Espanya a França i autoritats franceses, ha finalitzat amb cinc entrades i registres en domicilis de Màlaga (2) i França (3), en els quals s'han confiscat 1.500 euros en metàl·lic, 26 terminals mòbils i diversa documentació rellevant per a la recerca.