Consells de seguretat

Plans i programes de prevenció per als ciutadans

En aquestes pàgines trobaràs alguns consells la finalitat dels quals és procurar-te unes vacances més segures, que a la teua vivenda no hi falten unes mesures bàsiques de seguretat, que la teua navegació per internet siga segura, consells per a turistes...

Veure tots els consells

¿Podem ajudar-te?

Contacta amb nosaltres per a obtindre més informació sobre els diferents Plans i Programes de seguretat.

La teua ajuda és important

Unitat d’Atenció a la Família i Dona

Som la unitat de la Policia Nacional especialitzada en la prevenció i la investigació de les infraccions penals sobre violència de gènere, domèstica i sexual.

Tràfic d’éssers humans

La trata de personas es una de las formas de esclavitud del siglo XXI y es uno de los delitos más comunes y que mueve mayor cantidad de dinero en todo el mundo, tras el del tráfico de drogas y de armas.

Sol•licitud de col•laboració ciutadana

Navega de manera segura, fes-te ciberexpert@

Quan es tracta de protegir als xiquets, moltes vegades els adults no sabem molt bé com actuar. Tan negatiu és ser massa prohibitiu com permissiu, per això, per a aportar una major educació digital a les famílies, naix el programa Ciberexpert@s, creat per la Unitat de Participació Ciutadana de la Policia Nacional, amb el suport de Telefónica i Fundació Cibervoluntaris.

www.ciberexperto.org Obri nova finestra. Enllaç extern.

Contactes d’emergències

Per fets ocorreguts a Espanya

Telèfon: 091

La Sala del 091 canalitza i dóna resposta a les sol•licituds urgents i demandes d'informació dels ciutadans en tot el territori nacional.

Per fets ocorreguts fora d’Espanya

Telèfon: +34 91.322.79.79

Correu electrònic: dci.sgcenci@policia.es

Els cossos policials espanyols no tenen jurisdicció fora del territori nacional. Si heu estat víctima d'un delicte, la vostra situació és d'urgència i us trobeu a l'estranger, contacteu immediatament amb els serveis d'emergències del lloc on us trobeu. De forma complementària, i si aquests serveis no són localitzats o la seva utilització no és aconsellable segons les darreres recomanacions de la nostra autoritat consular, el Centre Nacional de Comunicacions Internacionals, que funciona 24 hores al dia els 7 dies de la setmana, canalitzarà les sol·licituds i demandes dels ciutadans espanyols que es troben fora del territori nacional.

Persones amb discapacitat auditiva

Les persones amb discapacitat auditiva poden enviar des del seu telèfon intel•ligent una alerta de delicte o situació de risc de la qual estiguen sent víctima o testimoni, per a ser atesos de manera ràpida i eficient a través de l'aplicació Alertcops.

Anar al web d’AlertCops Obri nova finestra. Enllaç extern.

Cartell informatiu