En la localitat alacantina d'Elx

La Policia Nacional deté a un individu que llogava il·legalment vivendes que havien sigut desnonades prèviament

L'arrestat s'havia especialitzat a canviar panys de vivendes deshabitades per a posteriorment gestionar l'ocupació d'estes i cobrar un lloguer a terceres persones

En la investigació, els agents van descobrir que esta persona s'estava beneficiant per l'arrendament il·legal de diverses vivendes repartides per tota la ciutat

27/10/22

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat alacantina d'Elx a un home de 39 anys que presumptament localitzava vivendes buides que prèviament havien sigut deshabitades amb orde de desnonament per a llogar-les il·legalment. Per estos fets, se li acusa d'usurpació de béns immobles i delicte de danys.

Els investigadors van aconseguir identificar a l'ara detingut, qui aprofitava l'espai de temps entre el desallotjament de les vivendes i la seua inhabilitació per a canviar els panys dels immobles i facilitar l'ocupació a tercers. Esta persona, en tindre un control absolut de la vivenda, funcionava de manera il·legal com si anara una immobiliària, gestionant amb terceres persones el lloguer dels immobles per a fer entrega de les claus a possibles llogaters a canvi d'una quantia acordada.

Després de diverses perquisicions policials, els agents encarregats del cas van verificar que l'investigat havia afavorit l'ocupació de diversos immobles i que, per a accedir a ells, havia causat danys que van generar un greu perjuí econòmic.

Entre els efectes que se li van intervendre a l'arrestat, els agents van localitzar diversos panys preparats i llistes per al muntatge en altres vivendes de la mateixa naturalesa. La investigació continua oberta en estos moments per a localitzar més vivendes afectades.