Des de Dubrovnik

La Policia Nacional trasllada a Espanya als presumptes autors del robatori de botelles de vi en el Restaurant Atri

Els investigats van arribar en la vesprada d'ahir a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas i han sigut traslladats a Càceres, on hui prestaran declaració en seu judicial

Els fets van succeir el passat any quan, després d'una planificació mil·limètrica, els arrestats van sostraure 45 botelles de vi valorades en 1.648.500 euros

04/08/22

Agents de la Policia Nacional han traslladat a Espanya als presumptes autors del robatori de botelles de vi en el Restaurant Atri. Els investigats van arribar en la vesprada d'ahir a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas i han sigut traslladats a Càceres, on hui prestaran declaració en seu judicial.

Els fets es remunten a octubre de l'any passat quan els investigats, després d'una planificació mil·limètrica i demostrant gran professionalitat i especialització, van sostraure 45 botelles de vi valorades en 1.648.500 euros. Pocs dies després del robatori van abandonar Espanya, i la seua alta mobilitat i itinerància va impedir conéixer el seu parador exacte fins que, finalment, van ser localitzats i arrestats el passat mes de juliol a Croàcia. 

 

Els investigats van arribar en la nit d'ahir a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en un vol procedent de Dubrovnik, acompanyats d'agents de la Policia Nacional pertanyents a l'Oficina SIRENE. Així mateix, han sigut traslladats per carretera fins a Càceres, on hui prestaran declaració en seu judicial.