Des de Dubrovnik

La Policía Nacional traslada a España a los presuntos autores del robo de botellas de vino en el Restaurante Atrio

Els investigats van arribar en la tarda d'ahir a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas i han estat traslladats a Càceres, on avui prestaran declaració en seu judicial

Els fets van succeir el passat any quan, després d'una planificació mil·limètrica, els arrestats van sostreure 45 ampolles de vi valorades en 1.648.500 euros

04/08/22

Agents de la Policia Nacional han traslladat a Espanya als presumptes autors del robatori d'ampolles de vi en el Restaurant Atri. Els investigats van arribar en la tarda d'ahir a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas i han estat traslladats a Càceres, on avui prestaran declaració en seu judicial.

Els fets es remunten a octubre de l'any passat quan els investigats, després d'una planificació mil·limètrica i demostrant gran professionalitat i especialització, van sostreure 45 ampolles de vi valorades en 1.648.500 euros. Pocs dies després del robatori van abandonar Espanya, i la seva alta mobilitat i itinerància va impedir conèixer el seu parador exacte fins que, finalment, van ser localitzats i arrestats el passat mes de juliol a Croàcia. 

 

Els investigats van arribar en la nit d'ahir a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, en un vol procedent de Dubrovnik, acompanyats d'agents de la Policia Nacional pertanyents a l'Oficina SIRENE. Així mateix, han estat traslladats per carretera fins a Càceres, on avui prestaran declaració en seu judicial.