Va fugir a Itàlia després de cometre el crim

Detingut el presumpte autor de l'homicidi d'un home ocorregut a València el passat mes de febrer

La detenció va ser materialitzada per funcionaris adscrits a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (ENFAST) en la localitat d'Udine (Itàlia)

A l'arrestat li constava un orde europeu de detenció i entrega que van sol·licitar els investigadors després de conéixer que havia fugit del país amb autobús després de cometre el crim

10/05/22

Agents de la Policia Nacional han aclarit l'homicidi d'un home ocorregut a València el passat mes de febrer. El presumpte autor va fugir a Itàlia després de cometre el crim i ha sigut detingut per funcionaris adscrits a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (ENFAST) en la localitat d'Udine (Itàlia). A l'arrestat li constava un orde europeu de detenció i entrega que va ser sol·licitada pels investigadors després de conéixer, que el presumpte autor, havia fugit del país amb autobús després de cometre el crim. 

La investigació es va iniciar el passat 20 de febrer quan en el barri valencià de Marchalenes, es va produir una agressió amb arma blanca a un home que li va causar la mort després de rebre un apunyalament en el cor. Les primeres perquisicions dutes a terme pels agents van permetre esbrinar que la víctima i el presumpte autor es coneixien entre si i que l'agressió es va produir després d'una discussió per la possessió d'un patinet elèctric.

Amb autobús fins a Barcelona i Milà

Poc després de produir-se l'apunyalament, els investigadors van aconseguir detectar que el presumpte autor havia abandonat la ciutat en un autobús amb destinació a Barcelona i que des d'ací va fer trasbordo per a traslladar-se a la ciutat italiana de Milà. Amb tota la informació disponible, els agents van aconseguir situar a l'investigat en la regió italiana Friul-Venècia i posteriorment en la localitat d'Udine, on finalment va ser arrestat després de sol·licitar la col·laboració a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (ENFAST).