Va fugir a Itàlia després de cometre el crim

Detenido el presunto autor del homicidio de un varón ocurrido en Valencia el pasado mes de febrero

La detenció va ser materialitzada per funcionaris adscrits a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (ENFAST) en la localitat d'Udine (Itàlia)

A l'arrestat li constava una ordre europea de detenció i entrega que van sol·licitar els investigadors després de conèixer que havia fugit del país amb autobús després de cometre el crim

10/05/22

Agents de la Policia Nacional han esclarit l'homicidi d'un home ocorregut a València el passat mes de febrer. El presumpte autor va fugir a Itàlia després de cometre el crim i ha estat detingut per funcionaris adscrits a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (ENFAST) en la localitat d'Udine (Itàlia). A l'arrestat li constava una ordre europea de detenció i entrega que va ser sol·licitada pels investigadors després de conèixer, que el presumpte autor, havia fugit del país amb autobús després de cometre el crim. 

La recerca es va iniciar el passat 20 de febrer quan al barri valencià de Marchalenes, es va produir una agressió amb arma blanca a un home que li va causar la mort després de rebre un apunyalament en el cor. Les primeres perquisicions dutes a terme pels agents van permetre esbrinar que la víctima i el presumpte autor es coneixien entre si i que l'agressió es va produir després d'una discussió per la possessió d'un patinet elèctric.

Amb autobús fins a Barcelona i Milà

Poc després de produir-se l'apunyalament, els investigadors van aconseguir detectar que el presumpte autor havia abandonat la ciutat en un autobús amb destinació a Barcelona i que des d'aquí va fer trasbordo per traslladar-se a la ciutat italiana de Milà. Amb tota la informació disponible, els agents van aconseguir situar a l'investigat a la regió italiana Friul-Venècia i posteriorment en la localitat d'Udine, on finalment va ser arrestat després de sol·licitar la col·laboració a l'equip italià de la Xarxa Europea d'Equips de Cerca de Fugitius (ENFAST).