Repartida en 133 paquets

La Policia Nacional interven 150 quilos de cocaïna en un pàrquing de Madrid

Els agents han detingut a dos persones quan es disposaven a fer-se càrrec de la droga, que havia sigut introduïda en la capital en les últimes setmanes

La cocaïna es trobava oculta en huit motxilles d'esport, en l'interior d'una furgoneta

Paquets de cocaïna intervenuda

29/10/21

Agents de la Policia Nacional han intervenut 150 quilos de cocaïna -repartida en 133 paquets- en un pàrquing de Madrid. Els agents han detingut a dos persones quan es disposaven a fer-se càrrec de la droga, oculta en l'interior d'una furgoneta, que havia sigut introduïda a Madrid en les últimes setmanes. La cocaïna es trobava oculta en huit motxilles d'esport, en l'interior d'una furgoneta.

La investigació es va iniciar quan els agents, gràcies a la contínua cooperació policial internacional en la lluita contra el narcotràfic, van tindre coneixement de l'existència d'una organització criminal assentada en la Comunitat de Madrid. Presumptament, algun dels seus membres anava a fer-se càrrec d'una important partida de cocaïna que es trobava ja en territori nacional. 

Després de diverses gestions policials, els investigadors van identificar al responsable de la logística del transport a Espanya, resultant ser un ciutadà marroquí amb nombrosos antecedents per delictes contra la salut pública. A més, sabien que comptaria amb la col·laboració de la seua parella per a realitzar el transport de la mercaderia il·lícita. 

150 quilos de cocaïna repartits en 133 paquets i ocults en 8 motxilles d'esport

Finalment, els agents van localitzar en l'aparcament d'un parc de Madrid, una furgoneta carregada amb 150 quilos de cocaïna per al seu trasllat a un lloc segur i la seua posterior distribució. Així mateix, van detindre a dos persones; d'una banda, a la responsable del transport, quan anava a fer-se càrrec de la substancia estupefaent; per un altre, a la seua parella que anava en un altre vehicle. La droga intervenuda estava repartida en 133 paquets ocults en l'interior d'huit motxilles d'esport que es trobaven en l'habitacle posterior de càrrega de la furgoneta. Com a resultat de l'operació, els agents han intervenut també 15.755 euros en efectiu, dos vehicles i tres telèfons mòbils.