Repartida en 133 paquets

La Policia Nacional intervé 150 quilos de cocaïna en un pàrquing de Madrid

Els agents han detingut a dues persones quan es disposaven a fer-se càrrec de la droga, que havia estat introduïda a la capital en les últimes setmanes

La cocaïna es trobava oculta en vuit motxilles d'esport, a l'interior d'una furgoneta

Paquets de cocaïna intervinguda

29/10/21

Agents de la Policia Nacional han intervingut 150 quilos de cocaïna -repartida en 133 paquets- en un pàrquing de Madrid. Els agents han detingut a dues persones quan es disposaven a fer-se càrrec de la droga, oculta a l'interior d'una furgoneta, que havia estat introduïda a Madrid en les últimes setmanes. La cocaïna es trobava oculta en vuit motxilles d'esport, a l'interior d'una furgoneta.

La recerca es va iniciar quan els agents, gràcies a la contínua cooperació policial internacional en la lluita contra el narcotràfic, van tenir coneixement de l'existència d'una organització criminal assentada en la Comunitat de Madrid. Presumptament, algun dels seus membres anava a fer-se càrrec d'una important partida de cocaïna que es trobava ja en territori nacional. 

Després de diverses gestions policials, els investigadors van identificar al responsable de la logística del transport a Espanya, resultant ser un ciutadà marroquí amb nombrosos antecedents per delictes contra la salut pública. A més, sabien que comptaria amb la col·laboració de la seva parella per realitzar el transport de la mercaderia il·lícita. 

150 quilos de cocaïna repartits en 133 paquets i ocults en 8 motxilles d'esport

Finalment, els agents van localitzar en l'aparcament d'un parc de Madrid, una furgoneta carregada amb 150 quilos de cocaïna per al seu trasllat a un lloc segur/segur i la seva posterior distribució. Així mateix, van detenir a dues persones; d'una banda, a la responsable del transport, quan anava a fer-se càrrec de la substancia estupefaent; per un altre, a la seva parella que anava en un altre vehicle. La droga intervinguda estava repartida en 133 paquets ocults a l'interior de vuit motxilles d'esport que es trobaven en l'habitacle posterior de càrrega de la furgoneta. Com a resultat de l'operació, els agents han intervingut també 15.755 euros en efectiu, dos vehicles i tres telèfons mòbils.