En la partida de contraban més important d'esta droga realitzat en la província de Huelva

La Policia Nacional interven a Huelva més de 1600 quilos de cocaïna ocults en un garatge

L'estupefaent, que va ser localitzat en l'interior d'una cotxera del nucli urbà, estava distribuït en bolics d'arpillera i borses d'esport i custodiat per una persona que va ser detinguda

L'organització criminal aprofitava la infraestructura dissenyada per a la introducció d'haixix per a distribuir ara esta droga

Bolics de cocaïna confiscats

11/02/21

Agents de la Policia Nacional han intervenut a Huelva més de 1600 quilos de cocaïna en la partida de contraban més important trobat d'esta substancia estupefaent en la província de Huelva. Els agents van localitzar la droga, distribuïda en bolics d'arpillera i borses d'esport, en l'interior de la cotxera i es va detindre al responsable de la seua custòdia. L'organització criminal aprofitava la infraestructura dissenyada per a la introducció d'haixix per a distribuir ara esta droga que els reportava uns beneficis superiors. Esta actuació s'emmarca en l'esforç que la Policia Nacional, a través de el “Pla Meridional” i el Pla Especial de Seguretat per al Camp de Gibraltar, per a donar resposta efectiva al fenomen del narcotràfic en el sud d'Espanya.

Organització dedicada al narcotràfic

La investigació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement d'una organització criminal dedicada al narcotràfic que estava situada en la província d'Huelva. Després de diverses gestions, els agents van determinar que la xarxa hauria aconseguit introduir una gran quantitat de cocaïna aprofitant per a açò la infraestructura ja establida per a l'haixix.

Amb esta informació, els agents van intensificar les labors d'investigació i van localitzar un garatge situat en el centre d'Huelva que podria ser emprat per l'organització per a emmagatzemar la droga introduïda.

Els investigadors van establir un dispositiu policial per a la detenció dels responsables i l'aprehensió de la droga. En el registre del garatge, es va localitzar més d'una tona i mitjana de cocaïna i s'arreste al responsable de guardar la substancia estupefaent. A més es van trobar altres efectes que indicarien que el local era utilitzat com a centre logístic de la xarxa.

 

Vista del garatge i droga intervenuda