En la partida de contraban més important d'aquesta droga realitzat a la província de Huelva

La Policia Nacional intervé a Huelva més de 1600 quilos de cocaïna ocults en un garatge

El estupefaciente, que fue localizado en el interior de una cochera del núcleo urbano, estaba distribuido en fardos de arpillera y bolsas de deporte y custodiado por una persona que fue detenida

La organización criminal aprovechaba la infraestructura diseñada para la introducción de hachís para distribuir ahora esta droga

Fardells de cocaïna confiscats

11/02/21

Agents de la Policia Nacional han intervingut a Huelva més de 1600 quilos de cocaïna en la partida de contraban més important trobat d'aquesta substancia estupefaent a la província de Huelva. Els agents van localitzar la droga, distribuïda en fardells d'arpillera i borses d'esport, a l'interior de la cotxera i es va detenir al responsable de la seva custòdia. L'organització criminal aprofitava la infraestructura dissenyada per a la introducció d'haixix per distribuir ara aquesta droga que els reportava uns beneficis superiors. Aquesta actuació s'emmarca en l'esforç que la Policia Nacional, a través de el “Pla Meridional” i el Pla Especial de Seguretat per al Camp de Gibraltar, per donar resposta efectiva al fenomen del narcotràfic en el sud d'Espanya.

Organització dedicada al narcotràfic

La recerca es va iniciar quan els agents van tenir coneixement d'una organització criminal dedicada al narcotràfic que estava situada a la província d'Huelva. Després de diverses gestions, els agents van determinar que la xarxa hauria aconseguit introduir una gran quantitat de cocaïna aprofitant per a això la infraestructura ja establerta per a l'haixix.

Amb aquesta informació, els agents van intensificar les labors de recerca i van localitzar un garatge situat al centre d'Huelva que podria ser emprat per l'organització per emmagatzemar la droga introduïda.

Els investigadors van establir un dispositiu policial per a la detenció dels responsables i l'aprehensió de la droga. En el registre del garatge, es va localitzar més d'una tona i mitjana de cocaïna i s'arresto al responsable de guardar la substancia estupefaent. A més es van trobar altres efectes que indicarien que el local era utilitzat com a centre logístic de la xarxa.

 

Vista del garatge i droga intervinguda