Arrestat a Pontevedra

La Policia Nacional deté a un fugitiu que va agredir sexualment a la seua filla menor d'edat durant quatre anys

Els agents van prioritzar el seu arrest quan van tindre coneixement que, en el nostre país, convivia junts a dos dels seus fills

Els fets es van dur a terme en Perú on el detingut va agredir sexualment a la seua filla de forma continuada quan la xiqueta tenia huit anys edat, motiu pel qual les autoritats peruanes li sol·liciten una pena de cadena perpètua

08/04/24

Agents de la Policia Nacional han detingut a un pròfug buscat en Perú per agredir sexualment a la seua filla menor. A l'arrestat se li atribuïx l'autoria d'un delicte d'agressió sexual de forma continuada, concretament quan la xiqueta va tindre entre huit i dotze anys d'edat, motiu pel qual les autoritats peruanes li sol·liciten una pena de cadena perpètua.

Màxima prioritat en la seua detenció

 

Les investigacions es van iniciar el passat mes de març quan els agents van tindre coneixement de la ubicació en el nostre país d'un fugitiu que estava sent buscat per les autoritats judicials de Perú. Després de diverses gestions, els agents van constatar que podria trobar-se en la província de Pontevedra, residint al costat de dos dels seus fills. Davant l'extrema gravetat del cas i la urgent necessitat de la seua detenció, donada la perillositat per a la integritat física dels fills que convivien amb ell, se li va assignar la màxima prioritat en la seua cerca. Els agents encarregats de la investigació van dur a terme diverses actuacions amb la finalitat de verificar el parador del fugitiu, comprovant finalment que este residia concretament en una localitat de la província de Pontevedra.

 

Els agents, de forma immediata, van establir un dispositiu de vigilància exhaustiu als voltants del seu domicili que va permetre la seua localització i detenció.

 

Aprofitava quan la menor es trobava sola per a agredir-la sexualment

 

Els fets que han motivat la seua detenció van succeir en Perú. El detingut aprofitava quan la mare de la menor portava al seu altre fill, malalt de càncer, a l'hospital per a dirigir-se a l'habitació de la menor i agredir-la sexualment. Així mateix aprofitava altres circumstàncies com quan esta es trobava en el bany per a consumar els fets.