Arrestat a Pontevedra

La Policia Nacional deté a un fugitiu que va agredir sexualment a la seva filla menor d'edat durant quatre anys

Els agents van prioritzar el seu arrest quan van tenir coneixement que, al nostre país, convivia junts a dos dels seus fills

Els fets es van dur a terme en Perú on el detingut va agredir sexualment a la seva filla de forma continuada quan la nena tenia vuit anys edat, motiu pel qual les autoritats peruanes li sol·liciten una pena de cadena perpètua

08/04/24

Agents de la Policia Nacional han detingut a un pròfug cercat en Perú per agredir sexualment a la seva filla menor. A l'arrestat se li atribueix l'autoria d'un delicte d'agressió sexual de forma continuada, concretament quan la nena va tenir entre vuit i dotze anys d'edat, motiu pel qual les autoritats peruanes li sol·liciten una pena de cadena perpètua.

Màxima prioritat en la seva detenció

 

Les recerques es van iniciar el passat mes de març quan els agents van tenir coneixement de la ubicació al nostre país d'un fugitiu que estava sent cercat per les autoritats judicials de Perú. Després de diverses gestions, els agents van constatar que podria trobar-se a la província de Pontevedra, residint al costat de dues dels seus fills. Davant l'extrema gravetat del cas i la urgent necessitat de la seva detenció, donada la perillositat per a la integritat física dels fills que convivien amb ell, se li va assignar la màxima prioritat en la seva cerca. Els agents encarregats de la recerca van dur a terme diverses actuacions amb la finalitat de verificar el parador del fugitiu, comprovant finalment que aquest residia concretament en una localitat de la província de Pontevedra.

 

Els agents, de forma immediata, van establir un dispositiu de vigilància exhaustiu als voltants del seu domicili que va permetre la seva localització i detenció.

 

Aprofitava quan la menor es trobava sola per agredir-la sexualment

 

Els fets que han motivat la seva detenció van succeir en Perú. El detingut aprofitava quan la mare de la menor portava al seu altre fill, malalt de càncer, a l'hospital per dirigir-se a l'habitació de la menor i agredir-la sexualment. Així mateix aprofitava altres circumstàncies com quan aquesta es trobava en el bany per consumar els fets.