Atorgat per la revista Infoplay

La Policia Nacional ha rebut el Premi Institució més Compromesa amb el Joc Responsable

El jurado destacó el papel fundamental de la Policía Nacional al ser el organismo que más información aporta en la detención de los amaños deportivos

El Teatro Real acogió por segundo año consecutivo esta gala benéfica cuya donación será destinada a la ayuda a los afectados por los terremotos en Siria y Turquía

09/03/23

El comissari principal José Ángel González Morán, cap de la Unitat Central de Delinqüència Especialitzada i violenta (UDEV Central); el comissari Félix López Rivera, cap de la Brigada Central de Delictes contra les Persones i el cap de Servici de Control dels Jocs d'Atzar i Apostes, David Calvete, van arreplegar en el dia d'ahir el Premi Institució més Compromesa amb el Joc Responsable en el Teatre Real de Madrid, seu de la V Gal·la Benèfica dels Premis al Joc Responsable i RSC. Este reconeixement ha sigut atorgat per la revista Infoplay

El jurat reconocióa la Policia Nacional com a Institució més Compromesa amb el Joc Responsable, destacant l'imprescindible de la seua labor per a mantindre una oferta i un consum del joc de manera responsable. “És vital tant per a la indústria com per al ciutadà que la Policia Nacional, a través del Servici de Control dels Jocs d'Atzar i Apostes, vetlen per l'equilibri necessari que fa i farà sostenible l'activitat del sector del joc”, ha destacat el jurat en el seu escrit.

S'ha valorat especialment la col·laboració entre la Policia Nacional i els operadors i fabricadors per a la prevenció del frau i la detecció de martingales esportives. La Policia Nacional és la institució que més ha col·laborat en la detenció de martingales esportives segons reflectix el propi organisme SIGMA, Servici d'Investigació Global del Mercat d'Apostes gestionat per la Direcció general d'Ordenació del Joc del Ministeri de Consum. Tots estos factors han sigut decisius a l'hora de rebre este premi.

La V Gal·la dels Premis al Joc Responsable i RSC té un marcat caràcter benèfic, sent objecte de la seua donació organismes com Cáritas, les Germanes Adoratrices i Acció contra el Fam, que rep enguany l'important donatiu destinat al treball que en estos moments desenvolupen per a atendre als afectats pels tràgics terratrémols de Síria i Turquia.

L'entrega del Guardó ho van rebre el comissari principal José Ángel González Morán, cap de la Unitat Central de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV Central); el comissari Félix López Rivera, cap de la Brigada Central de Delictes contra les Persones, i el cap de Servici de Control dels Jocs d'Atzar i Apostes, David Calvete, de mans de la presidenta del jurat, Jacqueline Mecinas, fundadora d'estos premis.

Entre els guardonats també es troben la consellera d'Economia i Hisenda del Govern de Ceuta, Kissy Chandiramani, i la Direcció de Joc i Espectacles del País Basc.