Atorgat per la revista Infoplay

La Policia Nacional ha rebut el Premi Institució més Compromesa amb el Joc Responsable

El jurat va destacar el paper fonamental de la Policia Nacional en ser l'organisme que més informació aporta en la detenció dels amaño esportius

El Teatre Real va acollir per segon any consecutiu aquesta gala benèfica la donació de la qual serà destinada a l'ajuda als afectats pels terratrèmols a Síria i Turquia

09/03/23

El comissari principal José Ángel González Morán, cap de la Unitat Central de Delinqüència Especialitzada i violenta (UDEV Central); el comissari Félix López Rivera, cap de la Brigada Central de Delictes contra les Persones i el cap de Servei de Control dels Jocs d'Atzar i Apostes, David Calvete, van recollir en el dia d'ahir el Premi Institució més Compromesa amb el Joc Responsable en el Teatre Real de Madrid, seu de la V Gal·la Benèfica dels Premis al Joc Responsable i RSC. Aquest reconeixement ha estat atorgat per la revista Infoplay

El jurat reconocióa la Policia Nacional com a Institució més Compromesa amb el Joc Responsable, destacant l'imprescindible de la seva labor per mantenir una oferta i un consum del joc de manera responsable. “És vital tant per a la indústria com per al ciutadà que la Policia Nacional, a través del Servei de Control dels Jocs d'Atzar i Apostes, vetllin per l'equilibri necessari que fa i farà sostenible l'activitat del sector del joc”, ha destacat el jurat en el seu escrit.

S'ha valorat especialment la col·laboració entre la Policia Nacional i els operadors i fabricadors per a la prevenció del frau i la detecció d'amaño esportius. La Policia Nacional és la institució que més ha col·laborat en la detenció d'amaño esportius segons reflecteix el propi organisme SIGMA, Servei de Recerca Global del Mercat d'Apostes gestionat per la Direcció general d'Ordenació del Joc del Ministeri de Consum. Tots aquests factors han estat decisius a l'hora de rebre aquest premi.

La V Gal·la dels Premis al Joc Responsable i RSC té un marcat caràcter benèfic, sent objecte de la seva donació organismes com Cáritas, les Germanes Adoratrices i Acció contra el Gana, que rep aquest any l'important donatiu destinat al treball que en aquests moments desenvolupen per atendre als afectats pels tràgics terratrèmols de Síria i Turquia.

L'entrega del Guardó ho van rebre el comissari principal José Ángel González Morán, cap de la Unitat Central de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV Central); el comissari Félix López Rivera, cap de la Brigada Central de Delictes contra les Persones, i el cap de Servei de Control dels Jocs d'Atzar i Apostes, David Calvete, de mans de la presidenta del jurat, Jacqueline Mecinas, fundadora d'aquests premis.

Entre els guardonats també es troben la consellera d'Economia i Hisenda del Govern de Ceuta, Kissy Chandiramani, i l'Adreça de Joc i Espectacles del País Basc.