Tenia en vigor un Orde Europeu de Detenció i Entrega

La Policia Nacional deté en Tres Cants a un fugitiu condemnat a Polònia a 15 anys de presó per trànsit de drogues

Integrat en una organització dedicada a la compravenda d'estupefaents i substàncies psicotrópicas en quantitats significatives, així com al frau financer, la falsificació i alteració de documents, va participar en la compravenda i emmagatzematge de grans quantitats de marihuana i haixix

13/06/22

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat madrilenya de Tres Cants a un fugitiu al que li constava un Orde Europeu de Detenció i Entrega interposada per les autoritats poloneses per diversos delictes de trànsit de drogues i pertinença a organització criminal. Per estos fets havia sigut condemnat a 15 anys de presó.

Va ser entre març i finals de l'any 2016 quan, dins d'una organització dedicada a la compravenda d'estupefaents i substàncies psicotrópicas en quantitats significatives, així com al frau financer, la falsificació i alteració de documents, va participar en la compravenda i emmagatzematge de grans quantitats de marihuana i haixix. L'entramat criminal es dedicava principalment al trànsit de drogues entre Espanya i Polònia, realitzant entre 2016 i 2017 diversos enviaments de droga oculta en carregaments de fruites.

                                     Les investigacions policials van començar quan els agents van rebre informació de les autoritats poloneses per a la localització del fugitiu. Les primeres gestions van situar el seu possible domicili en                                         el municipi madrileny de Ciempozuelos, establint-se diversos dispositius de vigilància entorn de/entorn de la vivenda, on solament es va poder observar als seus familiars.

                                     Amb l'avanç de les investigacions, els agents van esbrinar que el fugitiu treballava en Tres Cants, per la qual cosa es va muntar un servici de vigilància en els voltants del lloc, on finalment va ser                                           localitzat i detingut.