Tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció i Entrega

La Policia Nacional deté en Tres Cants a un fugitiu condemnat a Polònia a 15 anys de presó per tráfico de drogues

Integrat en una organització dedicada a la compravenda d'estupefaents i substàncies psicotrópicas en quantitats significatives, així com al frau financer, la falsificació i alteració de documents, va participar en la compravenda i emmagatzematge de grans quantitats de marihuana i haixix

13/06/22

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat madrilenya de Tres Cants a un fugitiu al que li constava una Ordre Europea de Detenció i Entrega interposada per les autoritats poloneses per diversos delictes de tráfico de drogues i pertinença a organització criminal. Per aquests fets havia estat condemnat a 15 anys de presó.

Va ser entre març i finals de l'any 2016 quan, dins d'una organització dedicada a la compravenda d'estupefaents i substàncies psicotrópicas en quantitats significatives, així com al frau financer, la falsificació i alteració de documents, va participar en la compravenda i emmagatzematge de grans quantitats de marihuana i haixix. L'entramat criminal es dedicava principalment al tráfico de drogues entre Espanya i Polònia, realitzant entre 2016 i 2017 diversos enviaments de droga oculta en carregaments de fruites.

                                     Les recerques policials van començar quan els agents van rebre informació de les autoritats poloneses per a la localització del fugitiu. Les primeres gestions van situar el seu possible domicili en                                         el municipi madrileny de Ciempozuelos, establint-se diversos dispositius de vigilància entorn de/entorn de l'habitatge, on solament es va poder observar als seus familiars.

                                     Amb l'avanç de les recerques, els agents van esbrinar que el fugitiu treballava en Tres Cants, per la qual cosa es va muntar un servei de vigilància en els voltants del lloc, on finalment va ser                                           localitzat i detingut.