En aigües de l'embassament de Canals

La Policia Nacional localitza el cos sense vida de l'home desaparegut a Granada des del passat 6 d'octubre

Especialistes en bussege del Grup Especial d'Operacions (GEO) ho van localitzar en l'interior del seu vehicle, que es trobava submergit a 20 metros de profunditat i va ser reflotado amb l'ajuda de diferents equips tècnics

En l'ampli dispositiu desplegat per a la seua localització han participat unitats a peu, en vehicle i el Servici de Mitjans Aeris de la Policia Nacional

22/10/21

Agents de la Policia Nacional han localitzat en aigües de l'embassament de Canals el cos sense vida de l'home desaparegut a Granada des del passat 6 d'octubre. Especialistes en bussege del Grup Especial d'Operacions (GEO) ho van localitzar en l'interior del seu vehicle, que es trobava submergit a 20 metros de profunditat i va ser reflotado amb l'ajuda de diferents equips tècnics.

La investigació es va iniciar quan es va tindre coneixement de la desaparició d'un home de 55 anys a Granada el passat 6 d'octubre després d'una denúncia presentada en dependències policials. 

Després de diverses perquisicions els agents van poder acotar la cerca de l'home desaparegut a una zona muntanyenca entre les localitats de Pins Genil i Güejar Sierra. A partir d'este moment es va establir un ampli dispositiu de cerca en el qual participaven unitats a peu i en vehicles així com el Servici de Mitjans Aeris de la Policia Nacional. 

En els últims dos dies especialistes en bussege del Grup Especial d'Operacions (GEO) s'havien unit al dispositiu. Estos agents havien centrat la seua activitat en la zona de l'embassament de Canals. Després de diverses immersions i el dragatge de la zona van localitzar el cos sense vida de l'home desaparegut en l'interior del seu vehicle que es trobava submergit a 20 metros de profunditat en les aigües del pantà. Van dur a terme les labors de reflotado del vehicle i d'alliberament del cadàver amb l'ajuda de diferents equips tècnics. 

En el dispositiu policial es va comptar amb la col·laboració del Grup d'Emergències d'Andalusia depenent del Servici 112 així com amb efectius de Protecció Civil, Guàrdia Civil, Agents Forestals de la Junta d'Andalusia, la Confederació Hidrogràfica del Guadalquivir i Policia Local de Güejar Sierra.