En aigües de l'embassament de Canals

La Policía Nacional localiza el cuerpo sin vida del hombre desaparecido en Granada desde el pasado 6 de octubre

Especialistas en buceo del Grupo Especial de Operaciones (GEO) lo localizaron en el interior de su vehículo, que se encontraba sumergido a 20 metros de profundidad y fue reflotado con la ayuda de diferentes equipos técnicos

En el amplio dispositivo desplegado para su localización han participado unidades a pie, en vehículo y el Servicio de Medios Aéreos de la Policía Nacional

22/10/21

Agents de la Policia Nacional han localitzat en aigües de l'embassament de Canals el cos sense vida de l'home desaparegut a Granada des del passat 6 d'octubre. Especialistes en bussejo del Grup Especial d'Operacions (GEO) ho van localitzar a l'interior del seu vehicle, que es trobava submergit a 20 metros de profunditat i va ser reflotado amb l'ajuda de diferents equips tècnics.

La recerca es va iniciar quan es va tenir coneixement de la desaparició d'un home de 55 anys a Granada el passat 6 d'octubre després d'una denúncia presentada en dependències policials. 

Després de diverses perquisicions els agents van poder fitar la cerca de l'home desaparegut a una zona muntanyenca entre les localitats de Pins Genil i Güejar Sierra. A partir d'aquest moment es va establir un ampli dispositiu de cerca en el qual participaven unitats a peu i en vehicles així com el Servei de Mitjans Aeris de la Policia Nacional. 

En els últims dos dies especialistes en bussejo del Grup Especial d'Operacions (GEO) s'havien unit al dispositiu. Aquests agents havien centrat la seva activitat a la zona de l'embassament de Canals. Després de diverses immersions i el dragatge de la zona van localitzar el cos sense vida de l'home desaparegut a l'interior del seu vehicle que es trobava submergit a 20 metros de profunditat en les aigües del pantà. Van dur a terme les labors de reflotado del vehicle i d'alliberament del cadàver amb l'ajuda de diferents equips tècnics. 

En el dispositiu policial es va comptar amb la col·laboració del Grup d'Emergències d'Andalusia depenent del Servei 112 així com amb efectius de Protecció Civil, Guàrdia Civil, Agents Forestals de la Junta d'Andalusia, la Confederació Hidrogràfica del Guadalquivir i Policia Local de Güejar Sierra.