Programes

Pla Major Seguretat

Pots posar-te en contacte amb la Policia sobre problemes de seguretat que afecten el col•lectiu de majors a través del compte de correu protegealmayor@policia.es

El Pla Major és un pla integral, no sols està dirigit a les persones majors sinó que a més presta assistència al personal professional i al voluntariat que atén els nostres majors, millorant amb això la qualitat de la informació i els recursos amb els quals compten per a la seua protecció.

La Policia Nacional, a través de la signatura de Convenis de Col-laboració amb administracions i entitats tant públiques com privades, busca oferir una major protecció i seguretat tractant d'arribar al major nombre de persones possible.

Des de la Policia Nacional es destaca la importància d'interposar denúncia per a poder oferir una adequada resposta policial. D'aquesta manera, es podrà actuar davant els fets delictius que els afecten, no sols mitjançant els plans específics de prevenció, sinó també mitjançant la planificació de dispositius operatius destinats a la millora i restitució de la seguretat ciutadana.

Si desitges contactar amb la Policia Nacional per a informar d'alguna circumstància o situació que afecte a la teua seguretat o la del teu entorn, així com per a resoldre algun dubte o sol•licitar més informació sobre el Pla Major Seguretat, el correu electrònic protegealmayor@policia.es està a la teua disposició.

Ajuda'ns a ajudar-los, la Policia Nacional està sempre al teu servici.