Programes

Pla Major Seguretat

Pots posar-te en contacte amb la Policia sobre problemes de seguretat que afectin al col·lectiu de majors a través del compte de correu protegealmayor@policia.es

El Pla Major és un pla integral, no solament està dirigit a les persones majors sinó que a més presta assistència al personal professional i al voluntariat que atén als nostres majors, millorant amb això la qualitat de la informació i els recursos amb els quals expliquen per a la seva protecció.

La Policia Nacional, a través de la signatura de Convenis de Col·laboració amb administracions i entitats tant públiques com a privades, cerca oferir una major protecció i seguretat tractant d'arribar al major nombre de persones possible.

Des de la Policia Nacional es destaca la importància d'interposar denúncia per poder oferir una adequada resposta policial. D'aquesta forma, es podrà actuar davant els fets delictius que els afectin, no només mitjançant els plans específics de prevenció, sinó també mitjançant la planificació de dispositius operatius destinats a la millora i restitució de la seguretat ciutadana.

Si desitges contactar amb la Policia Nacional per informar d'alguna circumstància o situació que afecti a la teva seguretat o la del teu entorn, així com per resoldre algun dubte o sol·licitar més informació sobre el Pla Major Seguretat, el correu electrònic protegealmayor@policia.es està a la teva disposició.

Ajuda'ns a ajudar-los, la Policia Nacional està sempre al teu servei.