En una investigació conjunta de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

Desarticulat un complex entramat criminal dedicat al cultiu i distribució de marihuana en la província de Badajoz

Fins al moment hi ha 22 persones detingudes i s'han localitzat i desmantellat quatre plantacions “indoor” amb un total de més de 3.000 plantes

15/09/21

En una operació conjunta desenvolupada per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil s'ha desarticulat un complex entramat criminal assentat en la província de Badajoz integrat per diverses organitzacions que interactuaven entre elles i dedicat presumptament al cultiu, processament, manipulació i posterior distribució de marihuana en la província de Badajoz.

Després d'una llarga i complexa investigació s'ha procedit, de forma coordinada per les unitats actuantes, a la detenció de 22 persones entre les quals es troben diversos membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, havent-se realitzat més de 20 entrades i registres en domicilis. S'han localitzat i desmantellat quatre plantacions “indoor”  de marihuana amb un total de  més de 3.000 plantes, i s'ha intervenut gran quantitat d'útils per a la instal·lació dels mateixos -llums, allotge'ns, consoles d'aires condicionats, etc.-, així com diversos vehicles.

La investigació, que es troba declarada secreta, encara no es dona per conclosa pel que no es descarta la implicació de més persones.