Operació de la Policia Nacional en el marc de la xarxa ENFAST

Detingut un fugitiu que va obligar a dos xiques menors d'edat a mantindre relacions sexuals entre elles

L'arrestat va retindre durant set hores en un apartament de la ciutat de Bucarest a dos xiques menors d'edat a els qui va agredir físicament mentre amenaçava amb un arma de foc

El detingut és conegut en el seu país com “El Rei de l'etnobotánica” en ser el pioner a establir la primera “tenda de somnis” a Romania

El fugitiu tenia un orde europeu de detenció i entrega emesa per Romania, per segrest i trànsit de drogues

25/01/24

Agents de la Policia Nacional, en el marc de la xarxa ENFAST –European Network of Fugitive Search Teams-, han detingut a un perillós fugitiu que va obligar a dos xiques menors d'edat a mantindre relacions sexuals entre elles. L'arrestat va retindre durant set hores en un apartament de la ciutat de Bucarest a dos xiques menors d'edat a els qui va agredir físicament i va amenaçar amb un arma de foc. El detingut era conegut en el seu país com “El Rei de l'etnobotánica” en ser pioner a establir la primera “tenda de somnis” a Romania. El fugitiu tenia un orde europeu de detenció i entrega emesa per Romania, per segrest i trànsit de drogues.

Els fets que van motivar aquesta reclamació van ocórrer el passat mes de juliol de 2013 quan el reclamat per l'autoritat judicial va retindre a dos víctimes en el seu apartament i les va obligar a mantindre relacions sexuals orals entre elles. A més, en 2009 el fugitiu va distribuir més de 4 quilograms d'una varietat de cànnabis pel que en 2021 va ser condemnat a una pena de 5 anys i 4 mesos de presó.

 

En el moment en el qual va ser detingut se li van retindre tots els documents d'identitat, els quals acreditaven que el reclamat havia utilitzat una identitat falsa des de 2021, de la qual va fer ús per a romandre en el nostre país i “regularitzar” la seua situació administrativa.

 

Les indagacions dels agents van permetre esbrinar el parador del fugitiu i, després de nombroses gestions i un ampli dispositiu de seguiment va poder ser detingut en la província de Barcelona.