Els investigadors no descarten que hi haja més víctimes

La Policia Nacional deté a un professor de primària per agredir sexualment a dos alumnes

Els investigadors li van detindre en menys de 24 hores des que es va tindre coneixement de la denúncia

02/02/23

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home com a presumpte autor d'agredir sexualment a dos menors. L'arrestat treballava actualment com a docent en una localitat malaguenya on va ser interceptat pels agents. Les investigacions es van iniciar un dia abans del seu arrest arran de la denúncia interposada pels pares d'un xiquet que havia sigut víctima d'agressions sexuals entre els anys 2015 i 2018. El menor no havia explicat el succeït fins fa poc més de dos mesos per por, ja que l'ara detingut li va amenaçar amb fer mal a la seua germana xicoteta si explicava alguna cosa

Amb les dades aportades es va poder identificar al presumpte autor, que aleshores treballava com a monitor del menjador en un centre escolar d'Estepona. Davant la gravetat dels fets es va establir un dispositiu urgent que va concloure amb el seu arrest en menys de 24 hores, quan abandonava el centre d'ensenyament on treballava en l'actualitat. Igualment es va registrar el seu domicili en busca de efectes relacionats amb els delictes investigats, registre en el qual van ser intervenuts diversos terminals informàtics i telefònics pendents d'anàlisis.

Les indagacions posteriors han permès localitzar una altra víctima, alumna del mateix centre educatiu, que hauria patit tocaments en 2018, etapa en la qual treballava com a monitor de menjador. Aleshores no van presentar denúncia pel succeït, però van reconéixer a l'ara detingut com el presumpte autor.

Els investigadors no descarten que hi haja noves víctimes. El detingut ha ingressat a la presó per orde judicial.