A Barcelona

La Policia Nacional deté als dos presumptes autors del segrest i extorsió d'una víctima per a cobrar un deute

Els arrestats, després de cobrar part del deute –el valor del qual ascendia a 150.000 euros- i deixar a la víctima en llibertat, es van desplaçar al domicili de sus padres a Santander i els van intimidar amb la finalitat de cobrar la resta dels diners deguts

20/05/22

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat barcelonina de Sant Just Desvern als dos presumptes autors del segrest i extorsió d'una víctima per a cobrar un deute econòmic. Els arrestats, després de cobrar part del deute –el valor del qual ascendia a 150.000 euros- i deixar a la víctima en llibertat, es van desplaçar al domicili de sus padres a Santander i els van intimidar amb la finalitat de cobrar la resta dels diners deguts.

La investigació es va iniciar a mitjan octubre de 2021 arran d'una denúncia en la qual una persona assegurava haver sigut víctima d'un segrest a Barcelona, pocs dies abans.

En la seua declaració, la víctima assegurava que després de realitzar transferències bancàries als presumptes segrestadors li havien deixat lliure; si bé, al no haver-se saldat el suposat deute per complet -que tenia un valor de 150.000 euros- i amb la finalitat de cobrar la quantia total dels diners, els presumptes autors es van desplaçar al domicili dels pares de la víctima a Santander amb la intenció d'intimidar-los.

Amb l'avanç de la investigació, els agents van descobrir que, d'altra banda, la víctima estava sent investigada per estafes piramidals. Després de diverses gestions policials i una minuciosa anàlisi de la documentació i les proves recaptades, els presumptes autors van ser localitzats en la província de Barcelona. A la fi del passat mes d'abril, els agents van realitzar un dispositiu policial que va concloure amb la detenció de dos individus, quan estos eixien del seu domicili situat en la localitat barcelonina de Sant Just Desvern, per la presumpta comissió dels delictes de detenció il·legal i extorsió