En el madrileny barri de Puente de Vallecas

La Policia Nacional salva la vida a un xiquet de dos anys que es trobava en parada cardiorrespiratòria

El pare va sol·licitar auxili des del domicili en veure que el seu fill s'estava ofegant i en arribar els agents li van aplicar tècniques assistencials d'urgència aconseguint la seua reanimació

01/04/24

Agents de la Policia Nacional han salvat la vida a un xiquet de dos anys que es trobava en parada cardiorrespiratòria. Després de ser avisats per la sala CIMACC 091, es van dirigir a un domicili del districte madrileny de Puente de Vallecas ja que un home havia sol·licitat auxili a causa que el seu fill s'estava ofegant i no aconseguia respirar. Els agents van començar a realitzar-li els primers auxilis aconseguint que el menor començara a respirar. Tant els familiars com els servicis sanitaris van felicitar als agents per la seua ràpida i eficaç actuació.

Els fets van ocórrer divendres passat quan una patrulla de seguretat ciutadana va ser requerida per la sala CIMACC 091 per a dirigir-se a un domicili on un pare manifestava que el seu fill de dos anys no respirava.

 

Els agents es van desplaçar al lloc i van poder observar com el menor, que es trobava al costat de son pare, no responia a estímuls. A més, van comprovar que es trobava inconscient i no respirava pel que van iniciar les maniobres de reanimació.

 

Després de diversos minuts durant els quals els agents van aplicar tècniques de reanimació cardiorrespiratòria al menor, el xiquet va començar a tossir i a respirar, sent col·locat en posició lateral de seguretat. Posteriorment un indicatiu sanitari va acudir al lloc, traslladant al xiquet per a continuar amb l'assistència.

 

Posteriorment els agents van seguir col·laborant amb els servicis sanitaris, facilitant-li tota la informació de la intervenció que havien realitzat. Finalment va ser traslladat a un centre hospitalari escortat per agents de Policia Nacional per a agilitzar la seua assistència sanitària.

 

Familiars feliciten als policies en la comissaria de Puente de Vallecas

 

Després d'estabilitzar al menor, tant l'indicatiu sanitari com el pare del xiquet, van felicitar als agents per la ràpida actuació amb la qual es va aconseguir salvar la seua vida. En el dia d'hui, els familiars del xiquet s'han traslladat a la comissaria de Policia Nacional de Puente de Vallecas per a felicitar als agents i comunicar-los que el menor ja es trobava a casa en perfecte estat.