En la província de Toledo

La Policía Nacional detiene a un conocido “alunicero” fugado de la justicia que acumulaba 70 detenciones

Le constaban cuatro reclamaciones judiciales por los delitos de homicidio, robo con fuerza y lesiones, y por el primero de ellos tenía pendiente su ingreso en prisión

08/06/23

Agents de la Policia Nacional han detingut en la província de Toledo a un conegut “alunicero” i butronero fugit de l'acció de la justícia que acumulava 70 detencions. Li constaven quatre reclamacions judicials pels delictes d'homicidi, robatoris amb força i lesions. El fugitiu té pendent el seu ingrés a la presó per la seua presumpta relació amb la mort d'una persona ocorreguda en llançar bigues de ferro des del vehicle en el qual fugia per a evitar la seua detenció després de cometre un robatori amb força.

Els investigadors van esbrinar que tant el fugitiu com a membres del seu entorn canviaven de domicili habitualment amb la finalitat d'entorpir la seua detenció, tant en la zona del seu barri habitual (Carabanchel) com en altres localitats pròximes a Madrid.

Donada la gravetat dels fets i a la seua perillositat els agents van iniciar les gestions per a poder aconseguir la seua localització. Durant la investigació, en un dels possibles domicilis familiars on es creia que podria ocultar-se el fugitiu, es va localitzar una plantació “indoor” composta per 174 plantes de marihuana que estaria usant per a subsistir econòmicament.

Després de les investigacions es va esbrinar que el seu actual parella i fills s'havien desplaçat a una petit localitat de Toledo, articulant així els agents un dispositiu de vigilància que va permetre situar el domicili on residia este individu podent d'esta manera procedir a la seua detenció i posterior posada a disposició judicial.