A Palma de Mallorca

La Policia Nacional deté a un jove per simular un robatori mitjançant el mètode de la “burxada”

L'arrestat, menor d'edat, va denunciar que va sofrir una “burxada” en la cuixa a l'interior d'una discoteca que li va fer perdre el coneixement per, hores més tard, aparèixer en un altre lloc sense les seves pertinences

Els agents han confirmat que els fets furs falsos i denunciats amb l'única intenció de cobrar la pòlissa d'assegurança del seu telèfon mòbil d'alta gamma

12/08/22

Agents de la Policia Nacional han detingut a Palma a un jove per, presumptament, simular un delicte de robatori amb violència a través de la “burxada”.

La recerca va començar després de la denúncia interposada per un jove, menor d'edat, en una comissaria de Palma en la qual relatava el presumpte robatori amb violència sofert en una discoteca. Segons el seu relat va ser víctima d'una “burxada” en la cuixa que li va fer perdre el coneixement i no recordar res fins que, hores més tard, va aparèixer en un altre terme municipal sense les seves pertinences, entre elles un telèfon mòbil d'alta gamma.

Després d'analitzar la denúncia els agents van apreciar diverses incongruències i, després de diverses gestions, van constatar que els fets eren falsos. Finalment el menor va reconèixer que la denúncia era amb l'única fi de cobrar el sinistre de la pòlissa d'assegurança contractada. Després dels tràmits policials, el menor va quedar a la disposició de la Fiscalia.