A la província de Toledo

La Policía Nacional detiene a un conocido “alunicero” fugado de la justicia que acumulaba 70 detenciones

Li constaven quatre reclamacions judicials pels delictes d'homicidi, robatori amb força i lesions, i pel primer d'ells tenia pendent el seu ingrés a la presó

08/06/23

Agents de la Policia Nacional han detingut a la província de Toledo a un conegut “alunicero” i butronero fugit de l'acció de la justícia que acumulava 70 detencions. Li constaven quatre reclamacions judicials pels delictes d'homicidi, robatoris amb força i lesions. El fugitiu té pendent el seu ingrés a la presó per la seva presumpta relació amb la mort d'una persona ocorreguda en llançar bigues de ferro des del vehicle en el qual fugia per evitar la seva detenció després de cometre un robatori amb força.

Els investigadors van esbrinar que tant el fugitiu com a membres del seu entorn canviaven de domicili habitualment amb la finalitat d'entorpir la seva detenció, tant a la zona del seu barri habitual (Carabanchel) com en altres localitats pròximes a Madrid.

Donada la gravetat dels fets i a la seva perillositat els agents van iniciar les gestions per poder aconseguir la seva localització. Durant la recerca, en un dels possibles domicilis familiars on es creia que podria ocultar-se el fugitiu, es va localitzar una plantació “indoor” composta per 174 plantes de marihuana que estaria usant per subsistir econòmicament.

Després de les recerques es va esbrinar que el seu actual parella i fills s'havien desplaçat a una petita localitat de Toledo, articulant així els agents un dispositiu de vigilància que va permetre situar el domicili on residia aquest individu podent d'aquesta manera procedir a la seva detenció i posterior posada a disposició judicial.