En la pista de atletismo del campo principal de la Ciudad del Fútbol de las Rozas

La Unitat de Guies Canins de la Policia Nacional ofereix una exhibició a la selecció espanyola de futbol

Los internacionales, junto al presidente Luis Rubiales, han presenciado las habilidades de esta especial unidad de la Policía

En el ejercicio han participado una decena de perros, alguno de los cuales será seleccionado para formar parte del dispositivo de seguridad del Mundial de Qatar

Entrega d'una samarreta de la Selecció Espanyola de Futbol

22/09/22

Agents de la Unitat Especial de Guies Canins de la Policia Nacional han ofert avui una exhibició a la selecció espanyola de futbol. L'esdeveniment ha tingut lloc en la pista d'atletisme de la Ciutat del Futbol de les Fregues on els internacionals, al costat del president Luis Rubiales, han presenciat les habilitats/habilitats d'aquesta especialitat policial. Abans de l'inici de l'acte, el president de la Real Federació Espanyola de Futbol ha intercanviat impressions i obsequis de cortesia amb el comissari Bartolomé Calvo, cap d'Unitats Especials de la Comissaria General de Seguretat Ciutadana.

En l'exhibició realitzada davant els jugadors i el cos tècnic de la selecció espanyola de futbol s'han dut a terme dos exercicis. El primer ha estat d'obediència i s'han mostrat les habilitats/habilitats dels cans i la manera en la qual executen les ordres de les seves guies. En el segon, els guies i els seus gossos han exhibit algunes de les especialitats que duen a terme habitualment, com la defensa i l'acompanyament centrat en la dissuasió d'alteradores de l'ordre en encontres esportius d'alt risc, cerca de drogues, detecció de bitllets de curs legal i localització d'acelerantes del foc, sent aquesta l'última especialitat creada en la Secció de Guies Canins que col·labora habitualment amb Policia Científica en les recerques sobre incendis. Busquets, Sarabia, Borja Iglesias, Azpilicueta i Ferrán han actuat com a voluntaris.

La Unitat de Guies Canins és una de les unitats especials de la Policia Nacional i depèn de la Comissaria General de Seguretat Ciutadana, explicant en l'actualitat amb 461 gossos en les diferents unitats de tota Espanya. A la Ciutat del Futbol de les Fregues han participat una desena de gossos i algun d'ells serà seleccionat per formar part del dispositiu de seguretat del Mundial de Qatar.