Amb la col·laboració d'EUROPOL

La Policia Nacional deté a dues persones acusades d'adoctrinar a joves a Melilla

Els detinguts compartien els postulats de l'organització terrorista DAESH

11/02/22

Agents de la Policia Nacional han detingut dimecres passat a dues persones a la ciutat autònoma de Melilla, per la seva presumpta participació en els delictes d'enaltiment i adoctrinament terrorista. Segons els investigadors els detinguts compartien els postulats de l'organització terrorista DAESH i exercien labors d'adoctrinament a tercers.

La recerca policial s'ha desenvolupat de forma conjunta per agents de la Comissaria General d'Informació i la Brigada Provincial d'Informació de Melilla sent coordinada per la Fiscalia de l'Audiència Nacional i supervisada pel Jutjat Central d'Instrucció número u. També s'ha comptat amb la col·laboració de l'Agència policial EUROPOL, a nivell internacional.

La recerca va començar fa dos anys quan els especialistes en la lluita antiterrorista van detectar en xarxes socials un vídeo de suport i exaltació a presos ja condemnats per integració en organització terrorista. 

Durant l'operació s'han registrat dos habitatges i diversos vehicles, on s'han intervingut 30.000 € en efectiu i diferents armes blanques.

En el matí del dia d'avui, s'ha posat als detinguts a la disposició del titular del Jutjat Central d'Instrucció número u.