Contenia cocaïna, haixix, alcohol, diners en efectiu i fins a un pernil

La Policia Nacional deté a dos traficants que sortejaven una narcocesta nadalenca

En un registre dut a terme en un operatiu antidroga, els agents van localitzar una plantilla en la paret on els clients s'apuntaven i participaven en rifas que consistien a encertar les dues últimes xifres dels sorteigs de Nadal o del Nen

Els agents van confiscar un total de sis quilos de marihuana i 165 plantes, així com de diferents quantitats de cocaïna i haixix

Agent introduint al detingut en el vehicle policial

21/12/21

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Múrcia un punt de negre de venda de droga en el qual, a més de proveir als seus clients amb tot tipus de substàncies estupefaents, se'ls permetia el consum en el seu interior. En un dels registres practicats, els policies van localitzar una plantilla en la paret on els clients s'apuntaven i participaven per guanyar una narcocesta en el cas d'encertar les dues últimes xifres dels sorteigs de Nadal o del Nen. El premi incloïa cocaïna, haixix, alcohol, diners en efectiu i fins a un pernil.

Un “garito” de la droga

L'operació va començar quan els agents van tenir coneixement de l'existència d'un “garito” de droga, lloc on a més de vendre droga es permet el seu consum. Després de confirmar les seves sospites, els investigadors van obtenir el preceptiu manament d'entrada i registre del local i, a més, d'un domicili connex que era el lloc on, presumptament, conreaven i emmagatzemaven la droga.

En l'operació, els agents van arrestar a dues persones i van confiscar 165 plantes de marihuana, un quilo de marihuana picada, més de cinc quilos de cogollos de marihuana, i diverses quantitats de cocaïna i haixix. També van desmantellar un cultiu indoor compost de 33 llums halògens, transformadors, un extractor i quatre aparells d'aire condicionat utilitzats per al cultiu de la droga.

Sorteig d'una narcocesta

En realitzar el registre, els investigadors van localitzar alguna cosa sorprenent i nou. Els detinguts havien confeccionat una enorme plantilla en la paret del domicili perquè ho consumidors participessin en la rifa d'una cistella amb droga. Després d'apostar diversa quantitat de diners -cinc euros pel sorteig de Nadal i deu euros pel de El Nen- per encertar les dues últimes xifres, la cistella premiada incloïa en cocaïna, haixix, alcohol, tabac, diners en efectiu i fins a un pernil de vuit quilos.

Els detinguts, dos homes de 30 i 45 anys d'edat, un de nacionalitat espanyola i un altre argentina, van ser posats a la disposició de l'autoritat judicial com a presumptes autors d'un delicte de tráfico de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric, per tenir connectats els domicilis a la xarxa de fluid elèctric.

 

Borsa amb marihuana confiscadaCaixes contenint plantes tallades de marihuana confiscadaPlantilla en la paret per rifa cistella sortejo loteria de NadalPlantilla en la paret per rifa cistella sortejo loteria del Nen