Operació conjunta de la Policia Nacional, Guàrdia Civil i Agència Tributària

Confiscada més d'una tona de cocaïna oculta amb un sofisticat sistema en el sostre i en el sòl d'un contenidor

La substancia estupefaent procedia de Manta, Guayaquil (Equador) i la seva destinació final a Espanya era Vigo

13/08/21

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària, s'han confiscat d'1.100 quilograms de cocaïna en un contenidor que es trobava en una nau de València. La substancia estupefaent estava amagada amb un sofisticat sistema d'ocultamiento en el sostre i en el sòl de l'estructura del propi contenidor. L'enviament procedia de Manta, Guayaquil (Equador) i la seva destinació final a Espanya era Vigo (Pontevedra).

Important partida de cocaïna

La recerca es va iniciar quan els agents van tenir coneixement d'una organització criminal que anava a rebre a Espanya una important partida de cocaïna procedent de Manta, Guayaquil (Equador). La droga anava a entrar al territori nacional per València però la seva destinació final era Vigo (Pontevedra).

Fruit de diverses perquisicions els agents van confirmar que el contenidor carregat d'aliments congelats i, a més, amb la droga en el seu interior, ja havia arribat fins al Port de València. Una vegada al nostre país va ser traslladat en camió fins a una empresa a València, on és descarregat i emmagatzemat en una zona de contenidors. Amb aquesta informació els agents van intervenir el contenidor i van aconseguir extreure la droga que es trobava oculta en l'estructura del recipient.