Un dels arrestats és menor d'edat

La Policia Nacional deté a dues persones per agredir a una oficial de la UPR durant els disturbis de la setmana passada

L'agent lesionada, que va caure al sòl després d'ensopegar amb un patinet que li van llançar al seu pas, va ser copejada de forma violenta i repetida amb un pal de fusta

Durant la convocatòria es van produir disturbis amb trencament de mobiliari urbà, danys en establiments comercials, llançament d'objectes i atacs físics als agents

26/02/21

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos individus que durant el passat 17 de febrer presumptament van participar en els disturbis ocorreguts a Madrid en ocasió de la concentració convocada a través de les xarxes socials en protesta per l'ingrés a la presó d'un raper ilerdenc.

Durant la convocatòria es van produir disturbis amb trencament de mobiliari urbà, danys en establiments comercials, llançament d'objectes i atacs físics als agents que es formaven part del dispositiu policial. En un dels atacs, un grup de violents va arribar a agredir a una oficial de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR). L'agent, que va caure al sòl després d'ensopegar amb un patinet que li van llançar al seu pas, va ser copejada de forma violenta i repetida amb un pal de fusta.

Dos detinguts, un d'ells menor d'edat

Las investigaciones realizadas permitieron a los agentes identificar a uno de los presuntos autores el cual fue detenido y puesto a disposición de la autoridad judicial. Otro de los participantes en los altercados, menor de edad, hizo caer al suelo a la policía arrojándole un patinete a los pies. Tras ser igualmente arrestado fue trasladado a las dependencias del Grupo de Menores de la Policía Nacional.

La investigación continúa abierta por lo que no se descartan nuevas detenciones.