En el madrileny districte d'Usera

La Policia Nacional deté un fugitiu reclamat per intent d'homicidi al nuvi de la seva ex-parella

El detingut, en una discussió amb el nuvi de la seva ex-parella, va agredir a aquest amb un arma blanca en zones vitals

Després dels fets es va marxar a Colòmbia per fugir de la justícia, però va tornar a Espanya amb una identitat falsa per visitar a la seva família

27/09/23

Agents de la Policia Nacional han detingut en el madrileny districte d'Usera a un fugitiu reclamat per intent d'homicidi al nuvi de la seva ex-parella. El pròfug durant una discussió va agredir a aquest amb un arma blanca en zones vitals i després dels fets es va escapolir a Colòmbia per fugir de la justícia però va tornar al nostre país amb una identitat falsa per visitar a la seva família.

El fugitiu es trobava en 2012 amb la seva ex-parella i l'actual nuvi d'aquesta en via pública, on es va produir una discussió en la qual l'ara detingut va ferir fins a en tres ocasions en zones vitals a aquest home, que finalment no va morir a causa de la ràpida intervenció dels serveis mèdics.

Després dels fets, el reclamat es va escapolir a Colòmbia per fugir de la justícia espanyola., no obstant això gràcies a la col·laboració policial es va poder conèixer que aquesta persona, a causa de l'estreta relació que mantenia amb els seus fills –els quals es trobaven a Espanya- va tornar utilitzant una identitat falsa.

Els investigadors van iniciar gestions per donar amb la ubicació de tot el seu entorn personal i familiar, i es va poder conèixer que tant els seus fills com la mare d'aquests residien en un domicili ocupat en la localitat de Getafe, al que el fugitiu acudia en ocasions pel que es va mantenir el control de l'entorn durant setmanes. Durant un dels desplaçaments que va realitzar per visitar a la seva família va ser localitzat pels agents en el districte madrileny d'Usera on va ser arrestat amb la col·laboració d'agents uniformats.