Localitzats en la localitat romanesa de Corabia gràcies a les recerques realitzades per la Policia Nacional

Detinguts dos fugitius per agredir sexualment a una menor de la seva pròpia família a Cadis

Se'ls relaciona també amb delictes d'immigració clandestina i falsedat documental

Els detinguts s'ocultaven en una zona marginal de difícil localització en la localitat romanesa de Corabia

22/11/22

Gràcies a una recerca realitzada per part de la Secció de Localització de Fugitius de la Policia Nacional, a través de la Xarxa ENFAST, s'ha detingut per part dels funcionaris de l'equip FAST-Romania a dos fugitius per presumptament agredir sexualment a una menor que pertanyia a la seva pròpia família a Cadis. Els arrestats s'ocultaven en una zona marginal de difícil localització en la localitat romanesa de Corabia. A més, se'ls relaciona amb presumptes delictes d'immigració clandestina i falsedat documental.

La localització d'aquestes persones, interessada per un Jutjat de Cadis, presentava gran dificultat en tractar-se de persones presumptament relacionades amb organitzacions criminals de caràcter itinerant. A més, els detinguts utilitzaven documents falsos.

Després de gestions realitzades pels investigadors de la Policia Nacional, es va tenir coneixement que tots dos podrien trobar-se en la localitat romanesa de Corabia, per la qual cosa en coordinació amb l'Oficina Sirene Espanya, a través de l'Equip FAST-Romania, es va procedir a la detenció simultània d'aquestes dues persones, les quals s'ocultaven en una zona marginal de difícil localització on passaven inadvertits a les autoritats policials. Per tals fets se li sol·licita una pena de quinze i set anys de privació de llibertat, respectivament.