Grande-Marlaska nombra al comisario principal José Antonio Togores nuevo jefe superior de Policía de Melilla

Durante los últimos tres años, Togores ha ejercido el mando de la Jefatura Superior de Cataluña, donde ha destacado por sus labores de coordinación y cooperación con otros cuerpos policiales

13/10/21

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, a proposta del director general de la Policia, Francisco Pardo, ha nomenat al comissari principal José Antonio Togores Guisasola nou cap superior de Policia de Melilla.

El comissari principal Togores Guisasola compta amb una acreditada carrera professional i una sòlida experiència en diverses especialitats de la Policia Nacional. Va ingressar en 1979 en la Policia Nacional i, des de llavors, ha passat per nombroses unitats policials com la Unitat de Desactivació d'Explosius (TEDAX/NRBQ), la prefectura de secció de Cavalleria i de Guies Canins, cap de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), conseller d'Interior en l'Ambaixada d'Espanya a Colòmbia, cap regional d'operacions en la Prefectura Superior d'Andalusia Oriental i cap superior d'Extremadura. 

En els últims tres anys ha exercit el comandament de la Prefectura Superior de Catalunya, on ha destacat en la feina de casa de coordinació i cooperació amb altres organismes policials. 

El nou cap superior de Melilla posseeix diverses creus al Mèrit Policial i diferents medalles atorgades per Interpol i unitats operatives de Colòmbia. A més posseeix l'encomana de l'Ordre d'Isabel la Catòlica i nombroses felicitacions públiques.

El nomenament de José Antonio Togores es produeix després de la recent jubilació de Francisco Rodríguez, que havia ocupat la responsabilitat de cap superior de Policia de Melilla durant els últims quatre anys.