Operació conjunta de la Policia Nacional, Guàrdia Civil i Agència Tributària

Confiscada més d'una tona de cocaïna oculta amb un sofisticat sistema en el sostre i en el sòl d'un contenidor

La substancia estupefaent procedia de Manta, Guayaquil (Equador) i la seua destinació final a Espanya era Vigo

13/08/21

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària, s'han confiscat d'1.100 quilograms de cocaïna en un contenidor que es trobava en una nau de València. La substancia estupefaent estava amagada amb un sofisticat sistema d'ocultamiento en el sostre i en el sòl de l'estructura del propi contenidor. L'enviament procedia de Manta, Guayaquil (Equador) i la seua destinació final a Espanya era Vigo (Pontevedra).

Important partida de cocaïna

La investigació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement d'una organització criminal que anava a rebre a Espanya una important partida de cocaïna procedent de Manta, Guayaquil (Equador). La droga anava a entrar en el territori nacional per València però la seua destinació final era Vigo (Pontevedra).

Fruit de diverses perquisicions els agents van confirmar que el contenidor carregat d'aliments congelats i, a més, amb la droga en el seu interior, ja havia arribat fins al Port de València. Una vegada en el nostre país va ser traslladat en camió fins a una empresa a València, on és descarregat i emmagatzemat en una zona de contenidors. Amb eixa informació els agents van intervendre el contenidor i van aconseguir extraure la droga que es trobava oculta en l'estructura del recipient.