Ha ingressat a la presó

La Policía Nacional detiene a una mujer por prostituir a menores de edad en apartamentos de alquiler

La investigación comenzó tras la denuncia de la madre de las víctimas, tras descubrir que eran explotadas sexualmente por una amiga de ellas

La arrestada ofrecía a conocidos la virginidad de una de las menores, de 14 años, a cambio de una prestación económica

También han sido detenidos tres varones que, presuntamente, mantuvieron contactos sexuales con las menores

11/05/21

Agents de la Policia Nacional han detingut a una jove per, presumptament, prostituir a menors d'edat. La investigació va començar després de la denúncia de la mare de les víctimes després de descobrir que una amiga d'estes les estava explotant sexualment. La detinguda oferia a coneguts la virginitat d'una de les menors a canvi de diners, a més d'organitzar encontres en apartaments de lloguer per hores.

La investigació es va iniciar quan la mare de les víctimes va interposar una denúncia manifestant que una amiga de les seues filles les estava explotant sexualment. Després de les primeres comprovacions, els policies van descobrir que la detinguda actuava com a enllaç, facilitant el contacte entre les menors i els clients, obtenint sempre un percentatge dels beneficis.

Oferia la virginitat d'una menor de 14 anys a canvi de diners

Además, los agentes descubrieron que había ofrecido a la más pequeña de las hermanas, de 14 años, que vendiese su virginidad a cambio de una cantidad de dinero de la cual se llevaría una parte.

Realitzades les perquisicions pertinents, els agents van aconseguir localitzar l'apartament on es produïen els encontres sexuals i van identificar als presumptes clients, resultant ser tres hòmens d'entre 32 i 41 anys, que van anar també detinguts. Els investigadors van analitzar tant els dispositius electrònics de les afectades com els intervenuts als arrestats, comprovant que hi havia dos víctimes més, també menors.

Per tot açò, els agents van detindre als tres hòmens i a la jove com a presumptes responsables d'un delicte de prostitució de menors. A més, als tres individus se'ls imputa igualment un presumpte delicte d'abús sexual i, una vegada posats a la disposició de l'autoritat judicial, esta va decretar l'ingrés a la presó de la dona.