Després d'un crim dut a terme el passat 9 de març

La Policia Nacional deté a un home com a presumpte autor de la mort d'una dona a Oviedo

El dia que la mare de la víctima va denunciar la desaparició de la seua filla, els agents van trobar el seu cos sense vida en la banyera del seu propi domicili

L'autòpsia va revelar que la dona havia mort de forma violenta tres dies abans

L'arrestat va ser a lloc a la disposició de l'Autoritat Judicial, qui va decretar el seu ingrés a la presó provisional

31/05/23

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat asturiana de Pola de Lena a un home com a presumpte autor de la mort d'una dona a Oviedo. Les investigacions van començar el passat 12 de març, quan la mare de la víctima va denunciar davant la Policia Nacional l'absència de la seua filla. Eixe mateix dia, els agents van trobar en el cos sense vida de la dona en la banyera del seu propi domicili, l'autòpsia del qual va revelar que havia mort de forma violenta durant la vesprada del dijous 9 de març, presentant la víctima colps en el rostre i altres lesions.

Al llarg del propi dia 12 i de l'endemà, agents de la Policia Nacional especialistes en Policia Científica van dur a terme dos inspeccions tècnic-policials en la vivenda i en el vehicle de la víctima, on es van arreplegar diversos efectes i vestigis que van permetre avançar en la investigació. Entre ells, es va trobar una llibreta amb anotacions manuscrites, tres telèfons mòbils i diverses peces de roba tallades que li van ser llevades a la víctima. En el lloc es van arreplegar diferents vestigis sobre els quals els agents van dur a terme estudis d'ADN i altres indagacions per a aclarir els fets.

Les diligències d'investigació practicades van permetre acreditar que el possible autor de la mort material podria ser un home que hauria contractat un encontre sexual amb la víctima. Els investigadors també van aconseguir recaptar pistes sobre la base de l'anàlisi forense dels terminals telefònics de la dona, ja que tenia perfectament organitzades i planificades totes les seues cites, sent el seu últim contacte la persona que ha sigut arrestada com a presumpte autor dels fets.

Amb totes les perquisicions recaptades pels agents, es va dur a terme la detenció del presumpte autor, així com un registre i inspecció ocular del seu domicili, on es van intervendre diferents efectes possiblement relacionats amb el crim.

Després de ser posat a la disposició de l'Autoritat Judicial, es va decretar el seu ingrés a la presó provisional.