Grande-Marlaska nomena al comissari principal Rafael Martínez Subdirector General de Logística i Innovació

Martínez López exercia el càrrec de cap superior de Policia de Canàries des d'octubre de 2020 i compta amb una àmplia experiència en les àrees d'informació i cooperació internacional

30/09/22

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, a proposta del director general de la Policia, Francisco Pardo Piqueras, ha nomenat al comissari principal Rafael Martínez López nou Subdirector General de Logística i Innovació.

Martínez López exercia el càrrec de cap superior de Policia de Canàries des d'octubre de 2020, després d'una àmplia experiència en els àmbits d'informació i cooperació internacional.

 

El comissari principal Rafael Martínez López va ingressar en el Cos Superior de Policia  l'any 1980 com a inspector i ha desenvolupat gran part de la seua carrera professional en la Comissaria General d'Informació. A més compta amb una dilatada experiència en cooperació internacional en haver estat destinat a Alger, Bèlgica, Tunísia i Marroc. L'any 2012 coincidint amb el seu ascens a comissari, va tornar a la Comissaria General d'Informació. Quatre anys després va ser nomenat conseller d'Interior a Londres.

 

Des de l'any 2019 fins a 2020 exercia el lloc de Cap de Coordinació de Comissaries Especials pertanyent a la Direcció Adjunta Operativa. Després del seu ascens a comissari principal, a l'octubre de 2020 va ser nomenat Cap Superior de Policia de Canàries. Martínez López posseïx diverses creus al Mèrit Policial així com nombroses felicitacions públiques.