En l'estació de Rodalies d'Ambaixadors (Madrid )

Un agent de la Policia Nacional fora de servei rescata a un home a punt de ser atropellat per un tren

L'agent, sense temps per a pujar a l'home a la via, ho va posar fora de perill fent ús d'un petit buit situat entre la via i l'andana evitant així un desenllaç tràgic

09/08/22

Un agent de la Policia Nacional ha salvat la vida d'un home que s'havia precipitat a les vies del tren en l'estació d'Ambaixadors de Madrid. Els fets van tindre lloc quan el policia, que es trobava fora de servei esperant al seu tren, va observar com una persona queia de l'andana a les vies.

Immediatament va acudir en el seu auxili i va baixar als raïls i, amb escassos segons abans de l'entrada del tren en l'estació, va tractar de pujar a l'home a l'andana. En adonar-se/adonar-se de la imminent arribada del comboi va haver de fer ús d'un petit espai, situat entre l'andana i la via per a posar a l'home fora de perill, fins que va passar el suburbà.

A continuació, l'agent va traure a l'home de les vies per a prestar-li assistència fins a l'arribada d'un indicatiu en servici de la Policia Nacional que es va fer càrrec de la resta de la intervenció. Estos fets van provocar la interrupció del servici de la línia durant quasi mitja hora.

Els actuantes van arrestar a l'home per un delicte de desordes públics i li van traslladar fins a un centre hospitalari per a ser tractat d'una ferida en el cap causat per la caiguda.