Cadascun està dotat amb 6.000 euros, una estatueta i un diploma acreditatiu

Nova edició dels premis de Periodisme i del premi Valores Humans de la Fundació Policia Espanyola

Els Premis de Periodisme -dividits en les modalitats de premsa escrita i digital, audiovisual i ràdio- es concediran als treballs que millor analitzen la labor realitzada per la Policia Nacional en honor de la seguretat dels ciutadans, atenent a criteris de qualitat i rigor periodístic, així com al nivell de difusió aconseguit

El Premi als Valors Humans destaca aquells actes de policies que ressalten la vocació de servici, sacrifici i auxili als ciutadans, estant o no de servici, així com els actes d'aquelles persones que hagen col·laborat amb la Policia Nacional en accions de la mateixa naturalesa

Les bases d'estos premis poden consultar-se en la web https://www.policia.es/_es/comunicacion_actualidad.php

30/06/22

La Fundació Policia Espanyola ha convocat una nova edició dels dels Premis de Periodisme i del Premi als Valors Humans el termini dels quals de presentació de candidatures finalitzarà el dia 31 d'agost. Els premis, en cadascuna de les seues modalitats, estaran dotats de 6.000 euros i una estatueta per a cada categoria, així com diploma acreditatiu del premi. Les bases de tots dos guardons poden ser consultades en https://www.policia.es/_es/comunicacion_actualidad.php.

Premis periodístics de la Fundació Policia Espanyola 2022

Els Premis Periodisme de la Fundació Policia Espanyola 2022 estan organitzats i gestionats per la Fundació Policia Espanyola, amb la finalitat de seleccionar els millors treballs presentats que analitzen la labor realitzada per la Policia Nacional en llaures a la seguretat dels ciutadans, atenent a criteris de qualitat i rigor periodístic, així com al nivell de difusió aconseguit, en les categories de:

- Periodisme escrit (periòdics, revistes,) i digital (a través de pàgines webs, blogs/ microblogs, xarxes socials).

- Periodisme audiovisual (televisió i/o plataformes digitals que compartisquen contingut a través d'internet, streaming i per xarxes socials).

- Periodisme radiofònic (ràdio, s'inclouen peces radiofòniques i/o capítols de podcasts).

Els treballs presentats han d'haver sigut publicats entre l'1 de setembre de 2021 i el 31 d'agost de 2022, les dos dates incloses.

Els treballs proposats seran remesos per correu electrònic a la següent direcció: premioperiodismo@policia.es, indicant en l'assumpte «Premis Periodisme FPE 2022 (CATEGORIA -LA QUE CORRESPONGA)» i/o a través de servicis d'allotjament online (WeTransfer). Es consideraran entregats els correus electrònics rebuts en la safata d'entrada abans de les 23:59 hores del dia 31 agost de 2022 i serà confirmada la recepció del mateix. Els participants presentaran un màxim de cinc propostes en cadascuna de les tres categories.

Premi als Valors Humans

El Premi als Valors Humans, també organitzat per la Fundació Policia Espanyola, perseguix reconéixer els actes dels membres de la Policia Nacional que millor ressalten la vocació de servici, entrega i sacrifici dels agents en la seua labor de protecció i auxili als ciutadans, es troben o no de servici. Un guardó al que també pot optar qualsevol ciutadà que haja realitzat accions de la mateixa naturalesa, en col·laboració amb la Policia Nacional o d'auxili a un dels seus membres o en defensa de la seguretat pública.

Pot ser aspirant al premi qualsevol persona integrant de la Policia Nacional que, des del 31 d'agost de 2021 fins hui límit de presentació de candidatures, s'haja destacat per la seua labor de protecció i auxili ciutadà, o una persona aliena a la policia que complisca els requisits assenyalats.

Les candidatures proposades seran remeses per correu electrònic a la següent direcció: premiovaloreshumanos@policia.es, indicant en l'assumpte "Premie Valors Humans FPE 2022" i/o a través de servicis d'allotjament online (WETRANSFER). Els enviaments al correu electrònic es consideraran entregats els rebuts en la safata d'entrada abans de les 23:59 hores del dia 31 d'agost de 2022 i serà confirmat la recepció del mateix.