Segons el parer dels investigadors, pretenia fugir del país

La Policia Nacional deté a Alacant al presumpte autor de l'agressió a un inspector de policia a Saragossa

Els fets pels quals es buscava a l'arrestat van succeir el passat 10 d'octubre en l'interior d'un autobús quan l'agent li va recriminar que no portava la mascarilla posada

El policia va haver de ser traslladat a un centre hospitalari després de patir un vesse en un ull i nombroses contusions

25/10/21

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a un home de 29 anys com a presumpte autor de l'agressió a un inspector de policia el passat 10 d'octubre a Saragossa. Els fets pels quals es buscava a l'arrestat van succeir en l'interior d'un autobús quan l'agent li va recriminar que no portava la mascarilla posada, fet que va originar l'agressió. El policia va haver de ser traslladat a un centre hospitalari després de patir un vesse en un ull i nombroses contusions.

Els investigadors, que des que es va produir l'agressió van seguir la pista a l'ara detingut, van detectar que l'investigat tenia la intenció clara d'abandonar el país. Finalment, ha sigut localitzat en un domicili de la ciutat alacantina on es troba detingut a l'espera del seu pas a disposició judicial.

 

En la detenció, que s'ha produït sobre les 14:40 hores d'avui a la ciutat d'Alacant, han participat agents de la Brigada de Policia Judicial de Saragossa i de la Brigada de Policia Judicial d'Alacant.